dimarts, 12 d’abril del 2016

Recicla Cultura!

En plena cultura del reciclatge, proposem la campanya de Recicla Cultura per a la diada de Sant Jordi d’aquest any. La idea és ben simpàtica. Amb l'avinentesa que el fil conductor de Sant Jordi són els llibres i les roses, i el llibre és el símbol de cultura, demanem que els llibres tinguin vida un cop llegits. Que els llibres enterrats en algun prestatge puguin ser reciclats per donar nova cultura. El que m’ha fet servei a mi, pot fer servei a algú altre. El que jo he llegit, algú altre ho ha de poder llegir.
Per tant, podeu portar els vostres llibres i el dia 22 d'abril es vendran al pati de l'escola. És molt important que els llibres estiguin en bon estat. Podeu portar llibres infantils, novel·les, còmics.Els diners recol·lectats estaran destinats a material i recursos per ajudar a l'aprenentatge del català, a un barri del Raval. L'alumnat de 1r d'ESO ha passat per les aules de primària per explicar la proposta als alumnes.

 

Us animem a tots i totes a participar-hi!

1 comentari:

  1. Jo penso que va ser molt interessant saber que, si portàvem llibres que a nosaltres ja no ens agradaven o eren molt avorrits podríem donar-li a gent perquè aprenguessin la nostra llengua.
    Ona Schiendl
    5èC

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...