dimecres, 26 de novembre del 2014

PIArt!

L'alumnat de cicle superior hem fet diverses activitats per participar en aquesta exposició d'art. Els de 5è van fer una decoració amb relleu al terra de la Plaça de la Salut. Van estar-hi tot el matí dibuixant amb els guixos i decorant-la. Va quedar molt bonic.
Els de 6è prèviament ja havien fet uns murals. En els murals hi havia representats uns ninots en forma de grafitti. Tenien formes molt originals i els colors eren molt vius i alegres. Aquests murals van ser penjats a les parets que envolten la plaça. A la paret també hi van posar un rètol fet amb papers de diari que indicava que aquella exposició pertanyia al PIArt.




6 comentaris:

  1. Ami ma agradat mol i magradaria tornaro a fer.

    ResponElimina
  2. Si, va ser una setmana molt especial

    Berta

    ResponElimina
  3. Em va agradar molt fer les obres d'art i a més a més van quedar molt originals.Sobretot perquè les obres estaven fetes amb materials reciclats.
    Sílvia

    ResponElimina
  4. Ha estat molt bé perquè són coses diferents que podem fer a l'escola. Em va agradar molt sobretot per haver pogut participar, i molt més lo dels ninots que es van posar a la plaça de la salut. Ës una llàstima que aquells dies plogués!
    Paola

    ResponElimina
  5. Va ser molt divertit fer els quadres i les obres d'art amb els companys i companyes.
    Llàstima dels dies de pluja.

    Júlia 6è C

    ResponElimina
  6. A mi em va semblar una setmana molt profitosa perquè vam fer moltes activitats. Vam fer dibuixos en uns papers molt grans, i vam fer una ciutat de cartró , i ho vam penjar a la Plaça de la Salut,als carrers,... Després veure les nostres obres d'art i la dels altres nens de l' escola ,i veure que a la gent del poble li agradaven va ser una satisfacció molt gran.

    SERGI ROVIRA

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...